alt

20. TKG programına Tacikistan'dan katılan  PARVINA SAYFULLOEVA Yurtdışı Türkler  Başkanlığı YTB tarafından düzenlenen Türkiye Mezunları Buluşması programı sırasında, diğer ülkelerde yaşayan okul arkadaşları ile yıllar sonra yeniden görüşmekten memnun oldu. 

Cumhurbaşkanlığı'nın himayelerinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanlığı tarafından 25-26 Kasım  2017 tarihlerinde düzenlenen "Türkiye Yeniden: Mezun Buluşması" vesilesiyle Türkiye’de çeşitli üniversitelerde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim alarak ülkelerine dönen mezunlar İstanbul'da yeniden bir araya geldi.

alt

20. TKG programına Türkmenistan'dan katılan Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV (sağ başta), Türkiye Mezunları Buluşması sırasında Kazakistan TKG üyeleri ile de tanıştı.

TKG web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

20. TKG programı katılımcısı PARVINA SAYFULLOEVA  (sağda), Türkiye Mezunları Buluşması etkinliği sırasında, Konya'da öğrenim görmüş olduğu Selçuk Üniveritesi'nin tanıtım  stantını ziyaret ederek, anılarını yeniledi ve teşekkürlerini iletti.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı PARVİNA SAYFULLOEVA kafe ve restoran işletmeciliği, gıda ürünleri, temsilciliği yapan aile şirketinde üst düzey yöneticidir. Tacikistan Genç İşadamları Derneği ve Tacikistan SABO Vakfı üyesidir.

alt

20. TKG programı katılımcısı Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV (sağ başta), Türkiye Mezunları Buluşması' etkinklliğinde Türkmenistan TKG grubu üyeleri ile birlikte TOBB standını ziyaret etti.

TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programı katılımcısı Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV Türk ve yabancı şirketlere hukuk, yönetim, muhasebe konularında hizmet sunan, medya, tercüme, eğitim ve insan kaynakları konularında faaliyet gösteren, “Atavatan Türkmenistan” internet gazetesini yayınlayan şirketler grubu sahibidir.

TKG web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu liinkten ulaşılmaktadır.

alt

PARVINA SAYFULLOEVA  Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, Türkiye Mezunları Buluşması programı kapsamında, 26 Kasım 2017 Cumartesi günü düzenlenen tarihi yarımada gezisine ve İstaanbul Boğazı tekne turuna katılarak, eski arkadaşlaraı ile neşeli anlar paylaştı.

alt

Dr. DOVRAN ORAZGYLYJOV (solda), İstanbul'da bulunduğu sırada, 14 Kasım 2017 tarihinde babası ile birlikte İstanbul Boğazı'nda tekne turuna katıldı. 

Türkiye Mezunları Buluşmasına ait ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Mezunları platformunun resmi facebook sayfasında yayınlanan farklı fotoğraflara ve video görüntülerine bu linkten ulaşılmaktadır.

Anadolu Ajansı'nın sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

DEİK'in web sayfasında yayınlanan Türkiye Mezunları Buluşması haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Makedonya'da yayınlanan Yeni Balkan Gazetesinde yer alan görüntülü habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Gümülcine'de yayınlanan Gündem Gazetesi'nın fotoğraflı haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

En Son Haber sitesinde yayınlanan görüntülü habere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.