alt

 Tacikistan'dan  KHUSEYN SHERMATOV (soldan 2.), 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen "İBATECH 12. Pastacılık ve Unlu Mamüller Fuarı"nda  sektörün önde  gelen firmalarının stantlarını ziyaret ederek, yararlı görüşmeler yaptı. 

Bulunduğu sektörlerde Avrasya’nın en büyük fuarı olan düzenlenen IBATECH İSTANBU 1 İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo) toplam 50.000m2’de Hall 1, Hall 2, Hall 3, Hall 4 ve Hall 8’de Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenmiştir. 

Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyüğü unvanına sahip Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma ve Çikolata Teknolojileri Fuarı (IBATECH İstanbul) Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenmiştir.

Fuara 400'den fazla yyerli ve yabancı firma katılarak sektördeki son teknoloji ürünlerini  sergilenmiştir. Fuar iki yılda bir düzenlenmektedir.

TRT Haber sitesinde yayınlanan fuar haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadıır.

alt

KHUSEYN SHERMATOV (sağ başta), gıda sektöründe faaliyet gösteren, baharat, pasta ve çikolata hammaddesi ithalatı, toptan ve perakende ticareti yapan, Türkiye, Almanya, Avusturya, Polonya,  Kazakistan ve Rusya şirketlerinin Tacikistan bayiliğini yapan şirkette yöneticidir. Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

alt

KHUSEYN SHERMATOV Pastacılık ve Unlu Mamüller Fuarı izlenimlerine ait farklı fotoğraflara TKG  web sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.