alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MİRBEK KAZANBAKOV (ortada), ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda) ve  MAMBET SADYROV (solda)  geleneksel iftar sofrası buluşmasını 2018 yılında da gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaştı.

MAMBET (MUHAMMED) SADYROV İnşaat malzemesi satışı ve çekirdek paketleme işi yapan şirket sahibidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir.

MİRBEK KAZANBAKOV  PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

alt

18. TKG üyeleri Haziran ayının ilk haftasında ikinci iftar buluşmasını da gerçekleştirerek, TKG ailesine özel selamlar iletti.

ZAVURBEK TURMANİDZE (soldan 2.), inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

SHAİLOBEK ASANOV (sol başta)  yapı kimyasalları üreten ve Türkiye’den medikal malzeme ithalatı yapan şirket ortağı ve yöneticisidir.  Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir. 

TKG arkadaşlıklarını geliştiren, samimi ilişkiler kuran 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyelerine teşekkür ediyoruz. 

alt

Batı Trakya'dan 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA (solda), T.C. Selanik Başkonsolosu ORHAN YALMAN OKAN (sağda) tarafından  verilen iftar davetine eşi ile birlikte katıldı.

T.C. Selanik Başkonsolosluğu tarafından 7 Haziran Perşembe akşamı Mediterranean Palace Hotel - Thessaloniki'de düzenlenen iftar davetine çok sayıda Türk vatandaşı katılmıştır.

İftar davetine ait farklı fotoğraflara GÜNER MUSTAFA arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

T.C. Selanik Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen iftar davetine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için Başkonsolosluğun faacebook sayfasunın bu linkini ziyaret etmek yeterli olacaktır. 

alts

18. TKG programı üyesi GÜNER MUSTAFA Türk köylerinde düzenlenen iftar sofralarına memnuniyetle katılmaktadır.

Köy dernekleri iftar sofralarına ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

18. TKG programına Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA (GKIOUNER MOUSTAFA) madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlrinde Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmibir ülke ve beş özerk devletten kırkaltı girişimci katılmıştır.