Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 4. TKG programı üyesi ESFER ALİ (arkada, solda) "Makedonya'da Türk Algısı" paneline katılarak, destek verdi.

Makedonya Türkiye Mezunları Derneği tarafından TİKA işbirliğinde 28 Eylül 2017 tarihinde Üsküp'te düzenlenen  ve T.C. Cumhuriyeti eski başbakanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı "Makedonya'da Türkiye Algısı" adlı paneline çok sayıda konuk katıldı.

TOBB tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na düzenlenen Makedonya temsilcisi olarak katılan ESFER ALIJI  (sağdan 2.) halen başkent  Üsküp'te inşaat sektöründe faaliyet gösteren CEVAHİR HOLDİNG'de yönetici olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Mezunlar Derneği sempozyumuna ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.