17. TKG üyesi TANER DEMİRCİ (sağda), İktisadi Araştırmalar Vakfı tarafından TİKA işbirliği ile  29-30 Kasım 2017 tarihlerinde Makedonya'nın başkenti Üsküp’te düzenlenen “Türkiye - Makedonya Ekonomik İşbirliğinde Yeni Ufuklar “ konulu sempozyumun düzenlenmesine katkıda bulundu.

Üsküp’teki Aleksandar Palace Oteli, “Türkiye-Makedonya Ekonomik İşbirliğinin Geliştirilmesinde Yeni Ufuklar” adlı sempozyuma ev sahipliği yaptı.

İktisadi Araştırmalar Vakfı, TİKA ve Makedonya-Türkiye Ticaret Odası (MATTO) iş birliğiyle düzenlenen sempozyuma Dış Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Adnan Kahil, T.C. Üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara,TİKA Üsküp Program Koordinatörü Aytekin Ayden, İktisadi Araştırmalar Vakfı Başkanı Ahmet İncekara, Makedonya-Türkiye Ticaret Odası Başkanı Aydoğa Ademoski, Makedonya Ticaret Odası Meclisi Başkanı Antoni Peşev, Makedonya’nın önde gelen şirketlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

T.C. Üsküp Büyükelçiliği'nin facebook  sayfasında yayınlanan sempozyum fotoğraflarına bu linkten ulaşılmak mümkündür.

Yeni Balkan Gazetesi'nde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Haberler Com sitesinde yayınlanan görüntülü sempozyum haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programı üyesi TANER DEMİRCİ Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde onüç yıldır yerel uzman olarak görev yapmaktadır.