alt

18. TKG Üyesi EDİS EMRE (sağ başta) T.C.  Sofya Büyükelçisi Dr. HASAN ULUSOY (sağdan 3.) ev sahipliğinde, 10 Haziran 2018 Pazar akşamı gerçekleşen iftar davetinde TOBB Başkanı M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  (soldan 3.) ve YTB Başkan Yardımcısı  SAYİT YUSUF (sağdan 4.) ile aynı masada buluştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, EUROCHAMBRES Genel Kurulu’na katılmak üzere Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bulunudğu sırada, T.C. Sofya Büyükelçiliği tarafından düzenlenen iftar davetine katıldı.

Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Svetan Simyenov ve Türk işadamlarının katıldığı iftar yemeğinde renkli sohbetler gelişti.

T.C. Sofya Büyükelçiliği'nin facebook sayfasınaa yayınlanan iftar davetine ilişkin farklı fotoğraflara bu linken ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE (arka sırada, sağdan 2.), ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Bölge Temsilcisidir.

alt

TOBB'un web sayfasında yayınlanan iftar daveti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  11 Haziran  2018 Pazartesi günü Bulgar Odalar Birliği ve EUROCHAMBRES işbirliğinde gerçekleştirilen Bulgaristan Şirketler Meclisi toplantısına katılmak üzere Sofya'da bulunuyordu.​

AB Bulgaristan Dönem Başkanlığı döneminde, Bulgar iş dünyasının girişimi ile düzenlenen toplantıya, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ekaterina Zaharieva da konuşmacı olarak iştirak etti. TOBB web sayfasında yayınlanan fotoğraflı toplantı haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.