alt

19. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMEDOV (solda), dönem arkadaşı Romanya'dan NAGİ GELAL'in (sağda) 10 Haziran 2018 Pazar günü Köstence sahilindeki Eforie Nord bölgesindeki otelinde eşi ve çocukları ile birlikte tatil yaptı.

Dönem arkadaşları 19. TKG programından iki yıl sonra yeniden buluşmaktan çok memnun oldu.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMEDOV (solda) Ahıska Türküdür. İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktadır. Türkiye piyasasından satın aldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır. Ayrıca otel ve lokanta işletmektedir, turizmle ilgilenmekedir. Konut inşaatı projesi yürütmektedir. Çocuklarının eğitimi için İstanbul'a yerleşmiştir. 

alt

Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan NAGİ GELAL (ortada) Romanya'nın tatil yöresi Köstence'nin Eforie Nord bölgesinde SİRİUS HOTEL'in sahibidir.  Ayrıca büyük gruplar ve düğünler için özel  lokanta işletmektedir. Aile işletmesi olarak tarımsal faaliyete de devam etmektedir. 

19. TKG üyesi KAMAL MAMEDOV 'un Köstence tatailline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak münmkündür.