alt

5. TKG programına Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU (sağdan 3.) Ankara'da yaşayan Afgan dostları, aile üyeleri ve akrabaları  için 13 Haziran 20178 Çarşamba akşamı iftar daveti düzenledi. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.

alt

9. TKG üyesi ASKER PRİYEV (önde, sol başta) Ahıska Türkleri Derneği iftar davetinde dostları ile buluştu.    

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. TKG programına Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan ASKER PİRİYEV  (önde, solda), Ahıska Türkleri Derneği'nin Astana  Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır  ve AHISKA Gazetesi'in Astana sorumlusudur. Astana'da Tengiri Otel'de yönetici olarak çalışmaktadır. Ahıska Türkleri ile ilgili tüm kültürel ve soyal girişimleri ve faaliyetleri gönüllü olarak yürütümektedir.

alt

10. TKG üyesi ve Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri  ERİNDA ZHUPANİ (soldan 2.), ATTSO tarafından  Mak Albania Hotel'de düzenlenen iftar davetinde konuklarla yakından ilgilendi.

T.C. Tiran Büyükelçisi MURAT AHMET YÖRÜK ve çok  sayıda davetlinin katıldığı ATTSO'nun iftar davetine ait farklı fotoğraflara ulaşak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

ATTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ayen Enerji şirketinin sponsorluğunda, Arnavutluk – Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri için, Ramazan ayı dolayısıyla geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen İftar’da T.C. Tiran Büyükelçisi, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı,, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, MÜSİAD Balkan heyeti, Türk ve Arnavut kurumlarının temsilcileri ve Oda üyeleri katıldı.

ATTSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı iftar daveti haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan  ERİNDA ZHUPANİ  Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi ERİNDA ZHUPANİ üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

alt

13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan  ENES T. MELİÇ (sağda) Ramazan ayında dostları ile sık sık iftar sofralarında buluştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  ENES T.  MELİC, gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir.