alt

1. TKG programına Kosova'dan katılan ADNAN FUSHA (sağda) İzmir gezisi sırasında, Türk mutfağının farklı lezzetlerini tattı. 

ADNAN FUSHA Sık sık Türkiye'yi ziyaret ederek, dostları ile görüşmekte ve tatil yapmaktadır. 

TOBB tarafından düzenlenen 1. TKG programına Kosova'dan katılan ADNAN FUSHA  gıda üretim şirketinde yönetici olarak uzun süre çalıştıktan sonra profesyonel işlerinden emekli olunca, eşi ve dostları ile birlikte gezilere katılarak, renkli anılar biriktirmektedir.

alt

1. TKG programına Makedonya'dan katılan KEMAL NAZIM (solda) İzmir'de bulunduğu sırada, 8 Mart 201 Perşembe günü Arma Cafe & Bookstore'da  eski dostları ile buluştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 25 Mayıs 10 Haziran 2005 tarihlerinde Ankara, Bursa ve İstanbul'da düzenlenen 1. TKG  programına Makedonya temsilcisi olarak katılan KEMAL NAZIMMakedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları  Birliği (MATÜSİTEB) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Balkan piyasasını etüt ederek, çeşitli sektörlerde Türk ortakları ile birlikte yatırımlar yapmakta ve projeler yürütmektedir.

alt

1. TKG programı katılımcısı ADNAN MUHAMETİ TÜGVA Vakfının daveti ile 12-20 Nisan 2018 tarihleri arasında Şanlıurfa ve Gaziantep'i ziyaret ettikten sonra, Kosova'ya dönmeden önce 20 Nisan 2018 Cuma günü  tarihi Sultanahmet Meydanında  İstanbul'a veda etti. 

ADNAN MUHAMETİ'nin Sultanahmet ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından Haziran 2005'de Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Prizren şehrinden katılan ADNAN MUHAMETİ araba muayene istasyonu işletmektedir. Ayrıca inşaat ve dekorasyon işleri yapmaktadır. 

ADNAN MUHAMETİ'nin davetli olarak katıldığı moral destek ziyareti haberi TKG web sayfasının bu linkinde yayınlanmaktadır.