alt

14. TKG heyet Başkanı REMZİ KAPLAN (sol başta) TDU Türk-Alman İşadamları Birliği Başkanı olarak  03 Haziran 2018 Pazar günü  düzenlediği  "Küresel Sokak Ekonomisi" konulu konferansa konuşmacı olarak 13. TKG üyesi  OSMAN SİRKECİ'yi (soldan 3.) davet etti.

Giresun Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Osman Sirkeci, Berlin Brandenburg Türk Alman İşverenler Birliği TDU`da yaptığı sunumda Küresel Sokak Ekonomisi`nin çok önemli olduğuna dikkat çekti. 

Berlin'de yayın yapan ha-ber-com sietsinde yayınlanan fotoğraflı habefre bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşadamları Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırkan özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır.  

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ konuk öğretim üyesi olarak 2017 yılında görev yaptığı Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında "Sokak Satıcıları "(Mikron Girişimcilik)  konusunda  geliştirilen projede sorumluluk üstlenerek, "Sokak Ekonomisi Konferansı'nın  hazırlıklarını yürütmektedir.