alt

4. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan LEVENT ÖZERDAĞ (sağdan 4.), Kıbrıs Türk İşadamlaraı Derneği Yönetim Kururlu Üyesi olarak, 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü  KKTC Başbakanı TUFAN ERHÜRMAN ile yapılan görüşmeden memnun oldu.

Kıbrıs Türk İşadamları Derneği İŞAD yönetim kurulu  üyeleri KKTC Başbakanı TUFAN ERHÜRMAN ile görüştü.  Başbakanlık’ta gerçekleşen toplantıda Erhürman ile en son ekonomik gündemi değerlendirip birlikte atılacak adımlar ve yürünecek yol konusunda fikir birliği içerisinde projeler ve acil önlemler içeren konular konuşuldu.

KKTC Başbakanı ziyaretinin farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımız LEVENT ÖZERDAĞ'ın faceebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Kıbrıs Postası gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Diyalaog gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.