alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ  (sağdan 3.) T.C. Berlin Büyükelçisi ALİ KEMAL AYDIN'ın (soldan 2.) ev sahipliğinde 26 Mayıs 2018 Cumartesi akşamı düzenlenen iftar davetine aile üyeleri ile birlikte katıldı.

T.C. Berlin Büyükelçiliği binasında gerçekleşen iftar programına Almanya'daki Türk toplumu temsilcileri ve İslam ülkeleri büyükelçileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Haberler com sitesinde yayınlanan iftar daveti haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Memleket  gazetesinde yayınlanan fotoğraflı iftar daveti haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ (sağ başta) Almanya'daki fabrikasında  katmadeğeri yüksek sanayi ürünleri üretmektedir. Otomotiv, Savunma & Hava Sanayi,  Medikal Car,  Xtreh ,Medikal Cihazlaz, MR Cihazı, Endoskopi, Mikroskopi, Makine Sanayi  Optik ve Feinmechanik, Pffeier Vackum, Mercedes Benz, BMW, Audi parçaları talaşlı imalat ile üretilmektedir.

alt

14. TKG programı üyesi HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK (sol başta), Almanya'nın Kirchheim / teck şehrinde DİTİB, İslam Birliği, Bosna Camisi ve yerel belediyelerin  katkılarıyla 1500 kişiye şehrin soksklarında verilen iftar yemeğine aile üyeleri ile birlikte katıldı.

Toplu iftar davetine ilişkin  farklı görüntülere arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HASAN HÜSEYİN IŞKIRIK Almanya'nın Stuttgart  kentinde bulunan fabrikasında kalıp üretimi, plastik enjeksiyon, beyaz eşya, elektronik araba parçası ve makine parçaları üretimi ve montajı yapmaktadır. Stuttgart (IHK) Sanayi Odası üyesidir.