alt

15. TKG üyesi ve Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ERKİNBEK DJOROEV (sağda) Türkiye ve  Kırgızistan arasındaki ilişkilere yaptığı olumlu katkılar nedeniyle Egemendik Derneği'ne verilen ödülü yönetim kurılu üyesi arkadaşlaraı adına  kabul etti.  

alt

17 TKG programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN SULAIMANOV "2018 Cengiz Aytmatov Yılı  İpek Yolu Kırgızistan Yılın Altın Adamları" ödül töreninde Genel Müdür olarak görev yaptığı Atn Policy Sigorta şirketine ekonomiye katkıları nedeniyle verilen ödülü almaktan mutluluk ve gurur duydu.

İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi ve Türksoy’la İpekyolu Dergisi tarafından 28 Mayıs 2018  Pazartesi akşamı Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te Hyatt Regency Otelde düzenlenen iftar yemeği sırasında, 2018 Cengiz Aytmatov Yılı kapsamında,  İpekyolu  Kırgızistan Yılın Altın Adamları ve Kurumları Ödül Töreni" gerçekleşti.

Ödül töreni ve iftaer yemeğine Kırgızistan'da  faaliyet gösteren en saygın firmaların, resmî kurumların ve ünlü markaların yöneticileri, milletvekilleri, diplomatlar, akademisyenler ve sivil toplum teşkilatlarının başkanları katıldı. Geceye katılan dünyaca ünlü yazar Cengiz Aytmatov’un oğlu ve Cengiz Aytmatov Vakfı’nın Başkanı Eldar Aytmatov ve diğer konuşmacılar toplantıyı çok anlamlı ve başarılı bulduklarını belirterek, “Türkiye/ Kırgızistan dostluğu ve işbirliği adına tarihi bir gün yaşadık” dediler. Tören sonrası Türk ve Kırgız davetliler toplu fotoğraf çektirerek birlik ve kardeşlik mesajı verdiler.

Yılın Altın Adamları ödül törenine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.  

alt

19. TKG programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA (solda), hizmet ve kalite ödülüne layık görülen Türk Hava Yolları'nın Kırgızistan ülke müdürüne  ödülünü "Kırgızistan ile tüm  dünya arasındaki mesafelerin kısalması" dileğiyle  takdim ettti.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.

alt

15. TKG programı katılımcısı ERKİNBEK DJOROEV (sol başta) "2018 Cengiz Aytmatov Yılı  İpek Yolu Kırgızistan Yılın Altın Adamları" töreninde dernek yönetim kurulu üyesi NURLAN SULAIMANOV (sağdan 2.) ile birlkte katıldı. 

TOBB tarafından Ankara,  Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na başkent Bişkek'ten katılan ERKİNBEK DJOROEV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

alt

18. TKG üyesi ZAVURBEK TURMANİZDE /(solda),  Ahıskalılar Derneği'nin ödüle layık görülmesinden memnuniyet duydu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Giriimciler Programı'na Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE,  inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.  Ahıska Türküdür.

alt

TRT Avaz haber sitesinde yayınlanan ödül töreni haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

T.C. Bişkek Büyükelçiliği facebook sayfaasında yayanlanlanan ödül töreni fotoğraflarına bu inkten ulaşmak mümkündür.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV (ortada) Türkiye kökenli   Atn Policy Sigorta şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır.

alt

Haber 8 sitesinde yayınlanan fotoğraflı ödül töreni haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

Haberler Com sitesinde yayınlanan ödül töreni haberine  bu linkten ulaşılmaktadır.