alt

15. TKG programı katılımcısı ve Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Başkanı ERKİNBEK DJOROEV (soldan 3.), T.C. Bişkek Büyükelçisi CENGİZ FIRAT'ın (ayakta), 25 Mayıs 2018 Cuma akşamı üyelerin biraraya gelmesi için düzenlenen  iftar davetine katılmasından memnun oldu.

alt

Egemendik derneği Başkanı ERKİNBEK DJOROEV  (sağdan 3.)  AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin üyeleriyle iftarda buluşmayı geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "8 yıl önce ilk iftar verdiğimizde 8 kişi ile başladık. Bugünkü iftarımıza 175 kişi katıldı. Çok şükür yıldan yıla büyüyoruz." ifadesini kullandı.

TOBB tarafından Ankara,  Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na başkent Bişkek'ten katılan ERKİNBEK DJOROEV  inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

Time Turk haber sitesinde yayınlanan Egemendik Derneği'nin iftar daveti haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

TRT Avaz haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı iftar yemeği haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Giriimciler Programı'na Kırgızistan'dan katılan ZAVURBEK TURMANİDZE (sol başta), inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.  

Kabar haber ajansının sitesinde yayınlanan iftar sofrası haberine  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan MİRBEK OKENOV (arkada, ayakta),Türkiye Mezunları Egemendik Derneği Genel Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.  Ankara'da bulunan  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Fakültesinden mezundur.

Egemendik Türkiye Mezunları Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan iftar davetine ait fotağraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

T.C. Bişkek Büyükelçiliği'nin facebook sayfasında yayınlanan Egemendik Derneği iftar davetine ait fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.