alt

18. TKG programı katılımcısı SHAİLOBEK ASANOV (solda) Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Futbul Turnuvası başarı belgesini dernek başkanı ve 15. TKG programı üyesi ERKİNBEK DJOROEV'den (sağda) aldı.

Egemendik Türkiye Mezunu Derneği her yıl  düzenlediği futbol turnuvası ile üyeleri arasında  dostluk ve dayanışma duygularını geliştirmek için çok önemli bir proje gerçekleştirmektedir.

TOBB tarafından Ankara,  Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na başkent Bişkek'ten katılan ERKİNBEK DJOROEV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslar arası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan MİRBEK OKENOV (sağ başta),Türkiye Mezunları Egemendik Derneği Genel Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.  Ankara'da bulunan  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Fakültesinden mezundur.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca kendisinin halı yıkama fabrikası vardır. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır.

Egemendik Derneği Futbol Kupası karşılaşmalarına  ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SHAİLOBEK ASANOV (solda),  yapı kimyasalları üreten ve Türkiye’den medikal malzeme ithalatı yapan şirket ortağı ve yöneticisidir.