alt

19. TKG programına KKTC'den katılan NECATİ ÖZKAN (sağda) 2018 yılı Mart ayının son günlerinde arkadaşları ile İzmir'de dost sofrasında buluştu.

19. TKG üyesi NECATİ ÖZKAN Yiyecek içecek sektöründe internet üzerinden hizmet veren, hedef kitlesi olan üniversite öğrencilerinin web sitesi üzerinden yemek siparişlerini verdikleri sırada çeşitli promosyonlar sunan e-ticaret şirketi kurucusu ve yöneticisidir. Bu girişim modeli uluslararası girişimcilik yarışmalarında finale kadar yükselmiştir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir.

alt

Bulgaristan'dan 19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ (ortada) oğlu ve dostları ile birlikte 1 Nisan 2018 Pazar günü İstanbul'un tarihi Eyüp Semtini ziyaret ederek, Piyerloti kahvehanesinde Türk kahvesi içti.  Haliç kıyısında bulunan ve onarımdan sonra yeniden açılan Bulgar Kilisesi'ni (Demir Kilise) ziyaret etti. 

ŞENER SABRİ'nin Eyüp ve Haliç ziyaretlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

Ukrayna'dan 19. TKG üyesi KAMAL MAMEDEOV (sol başta) eşi ve çocukları ile birlikte bahar tatili için 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü Antalya'ya giitti.

KAMAL MAMEDOV'un Antalya tatili izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMEDOV Ahıska Türküdür. İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktadır. Türkiye piyasasından satın aldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır.  Ayrıca otel ve lokanta işletmektedir, turizmle ilgilenmekedir. Konut inşaatı projesi yürütmektedir. Çocuklarının eğitimi için İstanbul'a yerleşmiştir.