alt

19. TKG programına Afganistan'dan katılan NECİBULLAH ATAIE (sağdan 2.), aile üyeleri ile birlikte, 20-25  Nisan 2018 tarihleri arasında Türkmenistan'ı ziyaret ederek, tatil yaptı ve dostları ile görüştü.

19. TKG üyesi NECİBULLAH ATAIE'nin Türkmenistan tatiline ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından 9-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'ın Şibirgan kentinden katılan  NECİBULLAH ATAIE  programa katıldığı dönemde, kamu idaresidneki görevinin yanı sıra halı ve deri ticareti yapan,  tarımsal faaliyetleri olan, inşaat ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketinin hukuk danışmanı ve temsilcisi olarak görev yapmaktaydı. Afganistan Ticaret Odası üyesidir. 

alt

19. TKG programına KKTC'den katılan NECATİ ÖZKAN İngiltere ziyareti sırasında başkent Londra'da  tarihi "London Bridge" köprüsü ile gezisini kayıt altına aldı. 

19. TKG üyesi NECATİ ÖZKAN Yiyecek içecek sektöründe internet üzerinden hizmet veren, hedef kitlesi olan üniversite öğrencilerinin web sitesi üzerinden yemek siparişlerini verdikleri sırada çeşitli promosyonlar sunan e-ticaret şirketi kurucusu ve yöneticisidir. Bu girişim modeli uluslararası girişimcilik yarışmalarında finale kadar yükselmiştir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesidir.

alt

19. TKG üyesi ERİON CEREKJA (sağda) eski dostu T.C. diplomatlarından MURAT PULAT (solda) ile T.C. Sofya Büyükelçiliği ziyareti nedeniyle Bulgharistan'ın başkenti Sofya'da bulunduğu sırada görüşmekten çok memnun oldu.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON ÇERAKJA  DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve başkent Tiran'da yaşamaktadır. Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. EİON CEREKJA  Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir. 

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ Bulgaristan'dan 18 Mayıs 2018 Cuma günü Avusturya'nın başkenti Viyana'ya gitti.

ŞENER SABRİ'nin  Viyana'nin tarihi bölgelerini ziyaretine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ, Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.