alt

19. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİON CEREKJA (solda), Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 10-11 Mayıs 2018 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda  düzenlenen "İstanbul Kültür Çalıştayı"na davet edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul'un tarihi, sosyal ve kültürel birikiminin tüm yönleriyle ele alınacağı İstanbul Kültür Çalıştayında İstanbul'un sosyal, kültürel değerlerinin, estetik mimarinin en önemli örneklerini oluşturan tarihi yapılarının durumu masaya yatırıldı. Çalıştay kapsamında kurulan 11 ayrı komisyonda Türkiye'nin önde gelen 215 ilim, fikir, kültür ve düşünce insanı, İstanbul'un dünü, bugünü ve geleceğini konuştu.

Haber Türk sitesinde yayınlanan İstanbul kültür Çalıştayı haberine bu linkten ulaşılmktadır.

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan'ın istanbul Kültür Çalılştayı konulu yazısına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

4 Mayıs 2018 Cuma günü doğum günü kutlaması nedeniyle Kuşadası'nda tatil yapan 19. TKG üyesi Dr. ERİON CEREKJA (sağda) 9 Mayıs 2018 Çarşamba akşamı İstanbul'da dost sofrasında  neşeli anlar paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON ÇERAKJA  DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve başkent Tiran'da yaşamaktadır. Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. EİON CEREKJA  Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir.