alt

6. TKG programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN Rusya Federasyonu'nun Leningrad kentinin yakınlarındaki  Komsomolskoye Gölü çevresinde 6 Mayıs 2018 Pazar günü düzenlenen maratonu başarıyla tamamladığı için madalya ile ödüllendirildi.

Maraton koşusuna ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

TOBB tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet Grubun sahibir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincinin yanı sıra üzüm çekirdeginden soguk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum bugdayı ve üzüm cekirdeginden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.

alt

KKTC'den 7. TKG üyesi ÖZGÜR ÇIRALI (ortada) Girne'de bulunan Ambelia Tatil Köyü'nün arazisinde 1 Nisan 2018 Pazar günü düzenlenen  "Run Wild Bellapais" koşusunu başarıyla tamamladı.

NPN haber sitesinde yayınlanan "Run "Wild" koşusu haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Diyalog haber sitesinde yayıonlanan "Run Wild" koşusu haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 7. TKG programı katılımcısı ÖZGÜR ÇIRALI  İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Plastik poşet ve ambalaj üretimi yapan  aile şirketinde yöneticidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. 

alt

7. TKG programına KKTC'den katılan MUHİT İNCE (önde, solda) 8 Nisan 2018 Pazar günü düzenlenen Girne Maratonunda koştu.

Girne’de bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanan “Turkcell 1. Girne Maratonu  “Seni hiç tanımasam da, senin için koşuyorum” sloganıyla  yarı maraton olarak koşuldu.

Genç TV sitesinde yayınlanan Giirne Maratonu haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Girne Belediye Başkanlığı web sayfasında yayınlanan maraton haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

alt

9. TKG programına Kazakistan'dan katılan ASKER PRİYEV Expo Astana kapsamında 27 Ağustos 2017 Pazar günü düzenlenen Astana Maratonunda koştu.

Astana maratonuna ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Kazinform Uluslararası Haber Ajansı'nın Astana Uluslararası Maraton konusunda yayınladığı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

AFRK sitesinde yayınlanan  maraton haberinin ayrıntılarına  bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan ASKER PİRİYEV  Ahıska Türkleri Derneği'nin Astana  Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır ve AHISKA Gazetesi'in Astana sorumlusudur. Astana'da Tengiri Otel'de yönetici olarak çalışmaktadır. Ahıska Türkleri ile ilgili tüm kültürel ve soyal girişimleri ve faaliyetleri gönüllü olarak yürütümektedir.

alt

Almanya'dan 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Dr. NEJAT DOĞAN dünyadaki en önemli altı maratondan biri olan Tokyo Maratonu'nu ilgiyle izledi.

Boston, New York, Chicago, Londra ve Berlin ile beraber en büyük 6 maraton yarışından biri olan 42,195 kilometrelik mücadele, Japonya'nın başkenti Tokyo'da 25 Şubat 2018 Pazar günü koşuldu.

Haber Türk Gazetesinde yayınlanan Tokyo maratonu haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Tokyo Maratonu ile ilgili farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır

11. TKG programına Almanya'dan katılan makine mühendisi Dr. NEJAT DOĞAN Stuttgart Türk Alman Forumu tarafından Onur Ödülüne layık görülen Daimler Türk Treff ekibinde  Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 

alt

16. TKG üyesi GÜLER SARIHASAN (ortada) 29 Nisan 2018 Pazar günü düzenlenen Rodos Maratonu'na kataılan yakın arkadaşlarının yarışını  heyecanla izledi.

Rodos Maratonu hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan GÜLER SARIHASAN (GKIOULER SARRICHASAN) unlu mamuller ve pasta üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yöneticidir.  Rodos Adasında yedi adet, Simi Adasında ise bir  adet pastane işletmekte olan GÜLER SARIHASAN  Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği üyesidir. Yelken sporu ile aktif olarak ilgilenmektedir.  

alt

17. Türkçe konuşan Girişimciler Programı katılımcısı TANER DEMİRCİ (ortada) 6 Mayıs 2018 Pazar günü gerçekleşen Wizz Air Üsküp Maratonu'na arkadaşları ile birlikte katıldı.

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Avrupa Günü kapsamında her sene geleneksel olarak düzenlenen "Wizz Air Üsküp Maratonu"nun bu yılki yarışlarına 58 farklı ülkeden 10 binden fazla kişi katıldı.

Time Balkan Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı maraton haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TANER DEMİRCİ'nin maraton albümüne arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programı üyesi TANER DEMİRCİ Üsküp'te bulunan T.C. Ticaret Müşavirliğinde onüç yıldır  yerel uzman olarak görev yapmaktadır.