alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen 18. TKG  programı üyesi EDİS EMRE (sağ başta) DEİK ev sahipliğinde 2 Nisan 2018 Pazartesi günü İstanbul'da düzenlenen Türkiye-Bulgaristan İş Forumu'na katılarak, değerlendirmelerini ve önerilerini paylaştı.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD (Kuzeydoğu Bulgaristan Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili  ve DTİK Bölge Temsilcisidir.

alt

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), T.C Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Bulgaristan Ulusal KOBİ Geliştirme Ajansı işbirliğiyle "Türkiye-Bulgaristan İş Forumu"nu düzenledi.

DEİK ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye – Bulgaristan İş Forumu, T.C. Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil Karanikolov, DEİK Başkanı Nail Olpak, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov, DEİK Türkiye- Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Osman Ak ile Bulgaristan Yatırım Ajansı ve Bulgaristan Ulusal KOBİ Ajansı temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Wyndham Grand Istanbul Levent otelde 2 Nisan 2018 Pazartesi günü düzenlenen Türkiye-Bulgaristan İş Forumu, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 420 Türk ve Bulgar iş dünyasın temsilcinin katılımıyla gerçekleşti. Forum kapsamında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilerek işbirliği fırsatları değerlendirildi.

DEİK web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu inkten ulaşmak mümkündür.

Dünya gazetesinde yayınlanan İş Forumu haberinin video görüntüsüne bu linkten ulaşılmaktadır. 

Balkan Haber gazetesinde yayınlanan  İş Forumu haberin ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye-Bulgaristan İş Forumu'nun duyurusuna ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.