19. TKG programına  Bosna Hersek'den katılan EDIN BJELOPOLJAK (soldan 2.) AB kapasite geliştirme programı kapsamında düzenlenen çalıştaylarda yeni işbirliği fırsatları doğmasını memnuniyetle karşılamaktadır.

19. TKG üyesi EDIN BJELOPOLJAK (soldan 3.) GIZ (Alman Uluslararası  İşbirliği Kurumu)  desteği  ile düzenlenen seminerlerde edindiği deneyimleri sektör temsilcileri ile paylaşmaktadır.

19. TKG programı katılımcısı EDIN BJELOPOLJAK katılımın önenmine inanmakta ve farklı çalıştayları memnuniyetle takip etmektedir.

19. TKG programı katılımcısı EDIN BJELOPOLJAK AHK Alman Ticaret Odası desteği ile düzenlenen seminerde  sunum yapmasına ilşkin olan fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bosna Hersek'ten katılan EDIN BJELOPOLJAK Kakanj İşadamları Derneği Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.