alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 12. TKG programına Türkmenistan'dan katılan MERDAN GURBANDURDYEV  Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen "Türkiye  Yeniden: Türkiye Mezunları Buluşması" programında eski  okul arkadaşları ile yeniden karşılaşmaktan memnun oldu.

Cumhurbaşkanlığı'nın himayelerinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Yeniden: Mezun Buluşması"yla Türkiye’de çeşitli üniversitelerde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde eğitim alarak ülkelerinde dönen mezunlar bir araya geldi.

Programa, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, büyükelçiler, kurum başkanları, milletvekilleri, STK temsilcileri ve binlerce Türkiye Mezunu katıldı.

Programda ayrıca Türk müteahhitlerine ülkesinin kapısını açarak yurt dışında ilk kez iş yapmalarına imkân sağlayan ve Türk müteahhitlik sektörünün dünyada ikinci olmasında imzası olan Türkiye Mezunu Libya Eski Başbakanı Muhammed El Manguş’un belgeseli izletildi. 

Türkiye Mezunları Buluşmasına ait ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan  Girişimciler Programı'na Türkmenistan'dan katılan  MERDAN GURBANDURDYEV  inşaat, mühendislik, turizm ve genel ticaret alanında faaliyet gösteren şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Mezunları platformunun resmi facebook sayfasında yayınlanan farklı fotoğraflara ve video görüntülerine bu linkten ulaşılmaktadır

Anadolu Ajansı'nın sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

DEİK'in web sayfasında yayınlanan Türkiye Mezunları Buluşması haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Makedonya'da yayınlanan Yeni Balkan Gazetesinde yer alan görüntülü habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Gümülcine'de yayınlanan Gündem Gazetesi'nın fotoğraflı haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

En Son Haber sitesinde yayınlanan görüntülü habere ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.