alt

15. TKG programına Romanya'dan katılan NEJLA CURTACAI (sol başta) ve 11. TKG  üyesi TANHER CURTACAI (sağdan 2.) ile 6  Mayıs 2018 Pazar günü Şehzadebaşı semtinde bulunan Senatör Otel'de birlikte kahvalltı ettik.

Köstence'deki  Romen arkadaşlarına İstanbul'un güzelliklerini göstermek ve uygun koşullarda alışveriş yapmalarını sağlamak üzere 4 Mayıs 2018 Cuma günü  karayolu ile İstanbul'a getiren 11. TKG üyesi TANHER CURTACAI  ve 15. TKG üyesi NEJLA CURTACAI ülkemizin  tanıtımını yapan gönüllü elçilerimizdir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlliği tarafından 16-27 Ekim 2010 tarihleri arasında Ankara, Konya ve istanbul illerinde düzenlenen 11.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Köstence'den katılan Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesi TANHER CURTACAİ (solda), kafe ve oyun salonu işletmektedir. 

TOBB  tarafından  Ankara, Gaziantep,  Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Köstence'den katılan NEJLA CURTACAI  (sağda), mali müşavirlik ve muhasebe hizmetleri veren şirket sahibidir. Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.

alt

Romanya'daki komşuları için kendia rabaları ile İstanbul gezisi düzenleyen ve  arkadaşları için gönüllü rehberlik ve çevirmenlik  görevlerini üstlenen  15. TKG üyesi  NEJLA CURTACAI (önde, soldan 2.) ve 11. TKG programı katılımcısı TANHER CURTACAI (arkada, soldan 2.) arkadaşlarımıza ülkelerimiz arasındaki sosyal ilişkilerin gelişmesine yaptıkları katkı nedeniyle teşekkür ederiz.