alt

Afganistan'dan 5. TKG programı üyesi ZARİF RAHMETOĞLU (soldan 3.) DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından 6 Mayıs 2018 Pazar günü İstanbul'da düzenlenen Türkiye-Sırbistan İş Forumu'na katılarak, yararlı görüşmeler yaptı.

Sırbistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in Türkiye'ye resmi ziyareti kapsamında, Türkiye ile Sırbistan arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen Türkiye- Sırbistan İş Forumu, T.C. CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sırbistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Ticaret, Turizm ve Telekomünikasyon Bakanı Rasim Ljajić,Sırbistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Nebojsa Stevanoviç, DEİK Başkanı Nail Olpak ve DEİK/Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül'ün katılımları ile 6 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirildi.

Forumun açılış konuşmalarının ardından, Sırbistan-Bosna Hersek Karayolu'nun Sırbistan tarafının inşası için Sırbistan Yapı Ulaştırma Altyapı Bakanlığı ile Taş Yapı İnşaat arasında mutabakat muhtırası imzalandı.

Türkiye-Sınbistan İş Forumu hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

TÜRSAB web sayfasında yayınlanan  fotoğraflı iş forumu haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

Mynet haber sitesinde yayınlanan İş Forumu haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ALİ KOPUZ'da  TOBB adına Türkiye-Sırbistan İş Forumu'na katıldı. 

İstanbul Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan iş forumu haberine ulaşamk için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Afganistan'da anahtar teslimi hastane projeleri gerçekleştiren HUMA Grup şirketlerinin sahibidir. Ayrıca inşaat malzemeleri üretimi ve ilaç ticareti yapmaktadır.

5. TKG üyesi ZARİF RAHMETOĞLU'nun Türkiye-Sırbistan İş Forumu izlenimlerine arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.