alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi olarak katılan ALİSA BUROVA  Van'da 14 Mayıs 2018 pazartesi günü düzenlenen "Uluslararası Altın Göl başarı Ödülleri" törenine katılarak destek verdi.

‘Uluslararası Altın Göl Başarı Ödülleri’, Van’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.  Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Altın Göl Başarı Ödülleri’ törenine Azerbaycan, Kazakistan ve Almanya'dan konuklar katıldı.  Düzenlenen ödül töreni; halk oyunları gösterisi, yöresel türküler, yerel sanatçıların okuduğu şiir dinletisi ve müzik eşliğinde devam etti. 

İhlas Haber Ajansı sitesinde yayınlanan fotoğraflı ödül töreni  haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi web sayfasıdna yayınlanan ödül haberine ve tören fotoğraflarına bu linkten ulaşaılmaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'na Rusya Federasyonu'nu temsilen katılan ALİSA BUROVA yarı zamanlı olarak İstanbul ve Antalya'da yaşamakta, organizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.   

11. TKG programı katılımcısı ALİSA BUROVA'nın sahip olduğu Turkish Club Event Group çeşitli organizasyon hizmetlerini sunmaktadır. Moskova ve Türkiye'de (Antalya, İstanbul) kurumsal gece, konser, mezuniyet balosu, doğum günü vb etkinlikler düzenlemekte, Rus-Türk ve Rus düğün organizasyonu, sunuculuk ve DJ hizmeti vermektedir.Alya Organizasyon ve Tanıtım adındaki  alt şirketi ise, Moskova'da resmi heyet ziyaret organizasyon hizmetleri (uçak biletleri, otel, lojistik yer hizmetleri, rehber, tercuman hizmetleri) sunmaktadır.   

alt

Altın Göl Başarı Ödülleri törenine katılan konuklar için 12 Mayıs 22018 Cumartesi günü Van Gölünde tekne gezisi düzenlendi ve tarihi kilisesi ile ünlü  Akdamar Adası ziyaret edildi.. 

11. TKG üyesi  ALİSA BUROVA'nın Van ziyaretine ait izlenimlerine  arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.