alt

10. TKG programına İran'ın başkenti Tahran'dan katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN (soldan 3.) İranlı yöneticilerden ve girişimcilerden oluşan bir heyetle İzmir Valisi EROL AYYILDIZ'ı (sağdan 5.) 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü ziyaret etti.

Zencan Valisi, Ticaret Odası Başkanı, Bakan Yardımcısı ve üç milletvekilinin katıldığı İran heyeti İzmir'de yararlı  görüşmeler yaptı.

alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı HOSEIN MEHRDAD ARIAN (sağdan 3.) İran ticaret heyetinin İzmir programını düzenleyerek, heyetin görüşmelerine eşlik etti.

13 Mayııs 2018  Pazar günü İZFAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileri ile gerçekleşen toplantıda yararlı bağlantılar kuruldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10.TKG programına İran'ın başkenti Tahran'da katılan HOSSEİN MEHRDAD ARİAN temizlik makineleri ithalatı  yapan şirket sahibidir. Ege Bölgesinde İzmir yakınlarında  üretim yapan makine üreticilerinin temsilciliğini yapmaktadır. İran Ticaret Sanayi ve Madenler Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İzmir'e yaşamaktadır. Ege Bölgesi İran İşbirliği Derneği'ni kurmuştur. 

alt

10. TKG üyesi HOSSEIN MEHRDAD ARIAN (soldan 2.) İran heyetinin fabrika ziyareti yaparak, üretim süreçleri hakkında  bilgi almasını sağladı.

İran heyetinin İzmir ziyaretine ilişkin farklı fotoğrflara  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.