alt

16. TKG programına Bulgaristan'dan katılan TENZİLE OSMAN (solda) İtalya'yı sevmekte ve iş bağlantıları ve tatil amaçlı olarak sık sık ziyaret etmektedir.

8 Ekim 2016 tarihinde bu kez İtalya'nın günün ucuna giden 16. TKGüyesi TENZİLE OSMAN  iş ortamı araştırma ve görüşmelerinin yanı sıra Güneyin tarihi ve turistik yörelerini de  ziyaret etti.  Bu kapsamda Sicilya Adası'nın doğu kıyısında bulunan  ünlü turizm  beldesi Taormina kentini ve  İtalya çizmesinin güneyindeki  Amalfi Kıyılarında  kısa bir tatil yaptı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TENZİLE OSMAN  mobilya, ev tekstili, yaylı yatak ve sünger yatak imalatı ve ticareti yapan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Burgas Ticaret Odası üyesidir.

alt

16. TKG programına Rusya Federasyonu'nun  Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti'ni temsilen  katılan TAKHİR KHOSUEV (TAHİR HOSU)  (solda) 25 Eylül 2016 Pazar günü Louvre Müzesi önündeki bu fotoğraf ile Paris ziyaretini belgeledi.  

Paris'te 3 gün kalan ve tarihi şehri gezen TAHİR HOSU dönüş yolunda Bulgaristan'da  birlikte iş yaptığı 8. TKG üyesi  VEZHDİ ORMANOV'u ziyaret etti. 

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul' illerinde  düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı TAKHİR KHOSUEV,  yaş sebze ve meyve ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Moskova ve Yaroslavl şehirleri Ticaret ve Sanayi Odaları üyesidir.