alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan  ŞENER SABRİ Eylül ayının ilk haftasında  karayolu ile Almanya üzerinden  Çek Cumhuriyeti'ne yolculuk yaptı. 

İş ve gezi  amaçlı olarak  sık sık seyahate çıkan ŞENER SABRİ Almanya'nın Essen ve Westfalen şehirlerinden geçerek ulaştığı  Çek Cumhuriyeti'nde  başkent Prag ile   Karlovy Vary şehirlerini ziyaret etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Globelteksadlı şirketin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır. 

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ELVİRA BOROMBAEVA  Uluslararası Çalışma Örgütü ILO'nun   Eğiitm Merkezinde düzenlenen programa katılmak üzere  25 Eylül 2016 Pazar günü, Kırgız heyetinde yer alan arkadaşları ile birlikte İtalya'nın  Torino şehrine ulaştıklarında, çevreyi tanımak için şehrin tarihi bölgesini ziyaret etti.  

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ELVİRA BOROMBAEVA enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.

alt

Kırgızistan'dan 19. TKG üyesi ZHOODAR OMOSHOV  Uluslararası Çalışma Örgütü ILO tarafından 25-30 Eylül 2016 tarihlerinde düzenlenen eğitim programına katılmak üzere gititği Torino'da  şehrin merkezini ve tarihi bölgelerini ziyaret etme fırsatını değerendirdi.  

TOBB tarafından düzenlenen 19. TKG programına katılan ZHOODAR OMOSHOV Kırgızistan'ın başkenti  Bişkek'te yaşamaktadır. Halı ithalatı ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren şirket sahibidir. Ayrıca organik bal ihracatı yapmaktadır. Ek olarak, temizlik hizmetleri veren firma sahibidir. 

alt

Kırgızistan'dan 19. TKG  üyeleri ZHOODAR OMOSHOV (solda) ve ELVİRA BOROMBAEVA (sağda) ILO toplantısı nedeniyle ziyaret ettikleri Torino gezisine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.