alt

9. TKG progıman KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK (solda)  23-28 Haziran 2016 tarihlerinde Norveç' e giderek, başkent Oslo'yu gezdi  ve Vestby kentinde yaşayan yakınlarını ziyaret etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbu illerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK  Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. 

 9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ün Norveç anılarına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebok sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA  yaz tatilinin ilk bölümünde Malta Adası'nı ziyaret etti.  Temmuz ayının ilk haftasında Malta'ya giden AKAN OZA,Ağustos ayının son haftasında her yıl olduğu gibi yaz mevsiminin son tatili için Mkyonos Adası'nı tercih etti.

11. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı katılımcısı AKAN OZA aile şirketi  Oza Kahve'de yönetici olarak görev yapmaktadır. 

11. TKG üyesi AKAN OZA'nın Malta ve Mykonos Adalarındaki  tatillerine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

13. TKG programına KKTC'den katılan MUSTAFA AYDIN, yakın arkadaşının düğününe katılmak için 15 Eylül 2016'da İtalya'nın başkenti Roma'ya gtti.  

Roma'da bulunduğu sırada  şehrin tarihi bölgelerini gezen, önemli meydanlaraı, anıtları, kiise ve müzeleri ziyaret eden MUSTAFA AYDIN,  Vatikan Müzesini çok beğendi.

21 Eylül 2016 tarihine kadar İtalya'da kalan ve  Roma'dan sonra Floransa ve Pisa şehirlerini de ziyaret eden  MUSTAFA AYDIN'ın İtalya anılarına ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

MUSTAFA AYDIN tarafından bir yıl önce KKTC'nin Girne kentinde Mini Mall Plaza  adresinde  hizmete giren Uncle Sam's American Eatery Patisserie (Amerikan Lokantası  Pastane Kahve Dükkanı) yiyecek-içecek piysasında önemi bir konuma sahiptir.  

13. TKG üyesi MUSTAFA AYDIN,  Kırnı Piliçleri Girne Bölge Bayisi olarak çeşitli satış noktaları yansıra otel ve lokantalar piliç ve yumurta satışı yapan şirket sahibidir. Aile şirketi turizm alanında otel işletmecisi olarak faaliyet göstermektedir. JCI Genç Girişimciler ve Liderler Derneği, İşadamları Derneği, Kıbrıs Makine Mühendisleri Odası,  Esnaf ve Sanatlar Odası üyesidir. 

alt

14. TKG  programına KKTC'den katılan ALİ ÇALUDA  (solda) Eylül ayının son günlerinde gerçekleşen düğün töreninin ardından balayı tatillini geçirmek üzere eşi ile birlikte Averupa geziisne çıktı.  

Belçika ziyareti sırasında, Kuzey'in Venedik'i diye anılan  kanallar şehri  Brugge  kentini gezen  genç çift, Hollanda  ziyareti sırasında  da kanallarıyla ünlü Amsterdam'ı zyaret etti. 

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve  İstanbul illerinde düzenelenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temslcisi olarak katılan ALİ ÇALUDA katkı maddesi kullanmadan ÖZMELİN markalı limonata ve meyve suyu üretimi ve ticareti yapan Çaluda Gıda Sanayinde üst düzey yöneticidir. Genç İşadamları Derneği üyesidir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC'den katılan İLKE ÖZERLAT Haziran ayının son günlerinde Hollanda'nın Amsterdam şehrini ziyaret ederek, tatil yaptı.

17. TKG programı katılımcısı İLKE ÖZERLAT aile şirketi ÖZERLAT Kahve'nin satış pazarlama direktörü olarak olarak görev yapmaktadır.

Özerlat Kahve'nin tanıtımı konusunda yapılan çalışmaların ayrıntılarına  markanın  facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.