alt

11. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAİDOV (sağda) Eylül ayının ilk günlerinde kızı ile birlikte İtalya'nın  Toscana bölgesinde tatil yaparak Floransa,  Marina Di PietrasantaLa Spezia şehirlerini ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Porgramı'na Bulgaristan'dan katılan  AYDUVAN SAİDOV, havuz, spa sektörüne yönelik projelendirme, yapım ve bakım hizmetleri veren şirket sahibidir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'nı temsilen katılan KENAN AHTSİ Temmuz ayının ikinci yarısında Portekiz'i ziyaret ederek, Lizbon ve Porto şehirlerini gezdi.

11. TKG üyesi KENAN AHTSİ'nin Portekiz gezisine iat farklı fotoğraflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.  

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan KENAN AŞÇIZADE, konut, iş merkezi, vb bina inşaatı yapan firma sahibidir. Ayrıca emlak sektöründe  alım-satım ve kiralama konularında faaliyet göstermektedir.  Melek Passa Vakfı ve Rodos Ticaret Odası üyesidir.