alt

10. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİNDA ZHUPANİ 2016 yılının Eylül ayının ilk günlerinde Almanya'nın Münih şehrini ziyaret etti. 

10. TKG programına katıldığı sırada T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın Arnavutluk'un başkenti Tiran'dan bulunan Ekonomi Müşavirliğinde yerel uzman olarak çalışmakta olan ERİNDA ZHUPANİ, Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'ndan gelen teklifi kabul ederek, ATTSO'da Genel Sekreter olarak görev yapmaktadır.

alt

10. TKG programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan SENAD AMRA KARIŞIK (solda) Nisan ayının son haftasında eşi ve çocuğu ile birlikte Almanya'nın Hamburg şehrinde yaşayan yakınlarını ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. TKG programına Sırbistan'ın Sancak Bölgesinden katılan SENAD AMRA KARIŞIK tekstil ürünleri ticareti, su temizleme ürünleri, su pompaları ve tekstil  kimyasalları ticareti ile uğraşan şirket sahibidir.

10. TKG üyesi SENAD AMRA KARIŞIK'ın Hamburg ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10. TKG programına Bulgaristan'dan katılan TİMUR HALİLOV  (solda) 29 Haziran - 7 Temmuz 2016 tarihleri arasında eşi ve oğlu le birlikte İtalya'nın Venedik, Floransa ve Piza şehirlerini  ziyaret etti. 

10. TKG programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TİMUR HALİLOV,  sahibi olduğu TES Consulting  Ltd. şirketi ile  Bulgaristan'da iş yapan şirketlerle çeşitli konularda danışmanlık hizmeti vermektedir. 

10. TKG üyesi TİMUR HALİOV'un İtalya tatiline ait farklı fotoğraflar ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

10. TKG programına Kırgızistan'dan katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU Mayıs ayının ikinci yarısında gerçekleştirdiği Avrupa gezisinde Almanya'nın başkenti Berlin ve Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret etti.

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'den katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU  toplu yemek üretimi, mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. 

10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU'nun Avrupa izlenimlerine ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linki tıklamak yeterli olacaktır.  

alt

10. TKG programına Almanya'dan katılan  SALİH KARATEPE  5 Ekim 2016 tarihinde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ı ziyare ederek, tarihi şehirde çevreyi gezdi. 

SALİH KARATEPE'nin Prag izlenimlerine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi SALİH KARATEPE Almanya'da  plastik parça üretimi yapmaktadır.

10. TKG programı katılımcısı SALİH KARATEPE 2014 yılı sonlarında  Türkiye'de kurduğu şirketin teknik kadrosu ile Türkiye, Kafkaslar ve Ortadoğu'daki büyük fabrikalara makine  ve ekipman kurulum ve bakımı konularında  teknik destek hizmetleri vermektedir.

alt

10. TKG programına Özbekistan'dan katılan ALISHER KASIMOV   İtalya'da 9-11 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşen Uluslararası EIMA  Tarım Makineleri Fuarında  görüşmeleri tamamaldıktan sonra 14-15 Kasım 2016 tarihlerinde  Polonya'nın başkenti Varşova'yı ziyaret etti. 

ALİISHER KASIMOV 'un Varşova  izlenimlerine bu linkten uaşılmaktadır. 

TOBB  tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi ALISHER KASIMOV, yatırım ve teknloji konularında danışmanlık ve dış ticaret alanlarında hizmet veren şirkette üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.