18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK, Cumhurbaşkanının katılımıyla 30 Nisan 2018 Pazartesi günü Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Özbekistan-Türkiye İş Forumu"na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevkat Mirziyoyev, Özbekistan - Türkiye İş Forumu'na katılarak konuşma yaptılar.

Resmî ziyareti vesilesiyle bulunduğu Özbekistan’ın başkenti Taşkent’de temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile birlikte Türkiye-Özbekistan İş Forumu’na katıldı. Özbekistan Expo Merkezinde gerçekleşen forumda, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı. Özbekistan’ın Orta Asya nüfusunun yarısına yakınını barındıran, güçlü tarım sektörüne ve sanayi potansiyeline sahip, zengin doğal kaynaklarını barındıran bakir yatırım alanları bulunan kardeş bir ülke olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütün Orta Asya ülkelerine ve Afganistan’a komşu tek ülke olmasıyla da coğrafi konumu bakımından önemli bir avantaj teşkil ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı web sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Takvim Gazetesinde yayınlanan İş Forumu haberine bu llinkten ulaşmak mümkündür.

DEİK  web sayfasında yayınlanan İş Forumu haberine bu linkten  ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK Cumhurbaşkanının katılımıyla Güney Kore'nin başkenti Seul'de 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü düzenlenen  Kore-Türkiye İş Forumu'na katıldı.

Cumhurbaşkanlığı web sayfasında yayınlanan Güney Kore ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Finans Haberler sitesinde yayınlanan İş Forumu haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Afyon Ana Haber sitesinde yayınlanan Kore-Türkiye İş Forumu haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.),  Özbekistan ve Güney Kore ziyaretleri sırasında bakanlarla  tanışma fırsdatını değerlendirdi.

TOBB tarafından  düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağda) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde  (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.

18. TKG proggramı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağ başta) Cumhurbaşkanının  katılımıyla 20 Mayıs 2018 Pazar günü Bossna Hersek'in başkenti Saray Bosna'da gerçekleşen Avrupa'da yaşayan Türk i şadamlaraının  üyesi olduğu UETD (Uluslararası Demokratlar Birliği) 6. Genel Kuruluna da iştirak etti.

CNN Türk haber sitesinde yayınlanan Bosna Hersek ziyareti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.