alt

2. TKG programına Romanya'dan katılan MELEK AMET (soldan 4.) Köstence Valiliği tarafından 28 Nisan 2018 Cumartesi günü düzenlenen Sosyal Yardım Kermesinde Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu üyeleri ile birlikte kurdukları dernek masasında Türk Mutfağının lezzetli ürünlerinden satış yaparak fona katkı sağladı.

Köstence Valiliği tarafından bu yıl 11. kez düzenlenen sosyal yardımlaşma amaçlı kermes 28 Nisan 2018 tarihinde  Vivo Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte elde edilen gelir özel eğitim alan çocukların öğrenim gördükleri bir okula verilmektedir.

T.C. Köstence Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan kermes haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

2. TKG üyesi MELEK AMET (sağdan 4..) ve 9. TKG üyesi DURIE ACCOIUM (soldan 6.) T.C. Baş Köstence Başkonsolosu UYGAR MUSTAFA SERTEL (soldan 5) ve eşinin kermese katılarak destek vermesinden çok memnun oldu. 

Romanya Demokrat Türk Birliği'nin facebook sayfasında yayınlanan kermes fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve Nevşehir'de düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Köstence'den katılan MELEK AMET (soldan 2.), porselen, temizlik malzemesi, plastik ürünler, hediyelik eşya ve zücaciye ticareti yapan şirket sahibidir. Romanya Demokrat Türk Birliği Kadın Komisyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Romanya'dan katılan  DURIE ACCOIUM  (sol başta), Romanya’da  şirket kuran Türkiyeli firmalara muhasebe ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Romanya Demokrat Türk Birliği üyesidir.