alt

18. TKG programına Kosova'dan katılan NADİR SHANTİRİ (sağ başta) Esnaf Derneği  tarafından 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen 7. Esnaf Prizren Fuarında stant kurarak, konuklara kendi tesislerinde özel olarak üretilmiş olan kurutulmuş et ikram etti.

18. Türkçe konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Prizren şehrinden katılan NADİR SHANTİRİ, gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.

Bu yıl yedinci kez düzenlenen Esnaf Fuarı'na  katyılan ellibeş firma ürünlerini sergiledi.

Kosova Haber gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu inkten ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Kosova temsilcisi olarak katılan ÖMER MACUN (sağdan  6.) Prizren Esnaf İşadamları Derneği  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Gıda ve temizlik ürünleri üretimi ve ticareti yapan  şirket sahibidir. 

10. TKG üyesi  ENİS ÇABRATİ'nin ağabeyi, Esnaf Prizren Derneği önceki dönem başkanı EDİZ ÇABRATİ  (soldan 7.),  Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

18. Türkçe konuşan Girişimciler Programı'na Kosova'nın Prizren şehrinden katılan NADİR SHANTİRİ (sağdan 2.), gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı katılımcısı FURKAN ERGÜLER (soldan 6.),  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir.

alt

7. Esnaf Prizren Fuarı'nın farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır.