alt

11. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'nı temsilen katılan KENAN AHTSİ TÜYAP tarafından 8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında  düzenlenen 41. Yapı,İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri  Fuarı'na  katılmak üzere İstanbul'a geldiğinde Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel'de konakladı.

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 8-12 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşti.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 100.000 m2 kapalı ve açık alanda, 1.000’e yakın katılımcı firmanın, hizmet ve inovasyonlarını 90.000’i aşkın ziyaretçi ile bir araya geldi.  “Yurtdışı Alım Heyetleri İkili İş Görüşmeleri” kapsamında 50 ülkeden 150 satın alma yetkilisi katılımcılarla bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 11. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan KENAN AHSTİ konut, iş merkezi, vb bina inşaatı yapan firma sahibidir. Ayrıca emlak sektöründe  alım-satım ve kiralama konularında faaliyet göstermektedir. Melek Passa Vakfı ve Rodos Ticaret Odası üyesidir.

alt

Afganistan'dan 11. TKG program  katılımcısı AHMAD ARSALAN KARIMI (ortada) 24 Mart 2018 Cumartesi günü İstanbul'a gelen konuklarına kentin sevdiği köşelerini gezdirdi.  

AHMAD ARSALAN KARIMI'nin arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği İstanbul turuna ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan temsilcisi olarak katılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARIMI, gıda ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA İstanbul ziyareti sırasında, 8 Mayıs 2018 Salı günü alışveriş için Nişantaşı semtini tercih etti ve The St. Regis Istanbul'da konakladı.

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan AKAN OZA , aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yöneticisi olarak görev yapmaktadır.