Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenelenen 11. TKG programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI (sol  başta) İstanbul'u ve Türkiye'yi yakından tanımaları için çocuklarını sık sık çevre gezilerine götürmektedir.

Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI (solda) yakın arkadaşı ile birlikte Kartepe'de bulunan The Green Park Kartepe Resort & Spa'da kısa bir tatil yaptı.

11. TKG programı katılımcısı AHMAD ARSALAN KARIMI'nin Kartepe gezisine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan temsilcisi olarak katılan Dr. AHMAD ARSLAN  KARIMI, gıda ve ilaç sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.