alt

16. TKG programına Afganistan'dan katılan SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF eşi ve çocuklarını görmek için sık sık İstanbul'u ziyaret etmektedir.

5 Mayıs 2018 Cumartesi günü Conrad Otelde  gerçekleşen İşadamları toplantısna Afganistan TKG grubunun üyeleri de katıldı.

Bir süre önce ailesini İstanbul'a taşıyan SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşamakta ve Afganistan'daki işlerini takip etmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Denizli, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan  SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF bina, okul, hastane vb inşaat yapan, uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren, makine halısı ve profil PVC ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir.

alt

16. TKG programına Rusya Federasyonu'na bağlı Başkurdistan'dan katılan RUSLAN TUKAEV  bahar tatilini geçirmek amacıyla 2018 Mayıs ayının ilk haftasında İstanbul'a geldiğinde, Fenerbahçe  stadyumunda maç izledi.

Bursa Uludağ Üniveristesi mezunu olan16. TKG üyesi  RUSLAN TUKAEV,  projelendirme, yatırım ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve halen AVM, otel, iş merkezi ve residanstan oluşan UFA TOWER ve AVM projesini yapan Türk şirketinde yönetici olarak görev yapmaktadır.

alt

16. TKG üyesi RUSLAN TUKAEV Uludağ Üniversitesinde öğrenim görürken  yıllarca yaşadığı Bursa'yı yıllar sonra  yeniden ziyaret edince duygusal anlar yaşadı. Eşine yaaşdığı yerleri tanıtaraak, anılaraını yeniledi.

Bursa ziyaretinin farklı  fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.