alt

7. TKG programına KKTC'den katılan MUHİT İNCE (sağdan 2.) eşi ile birlikte 15 Nisan 22018 Pazar günü İzmir ziyareti sırasında, arkadaşları ile  Alsancak sahilindeki ünlü Deniz Restaurant'ta dost sofrasında buluştu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. TKG programına KKTC'den katılan ÖZGE ÖZLER  temsilcisi olduğu şirketin eğitim ve tanıtım faaliyetleri nedeniyle sık sık İstanbul'u ziyaret etmektedir.

ÖZGE ÖZLER son İstanbul ziyareti sırasında, 1 Mayıs 2018 Salı günü Istanbul Marriott Hotel Asia'da konakaldı. 

5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan ÖZGE ÖZLER 2010-2013 yılları arasında Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genç Profeyoneller Platformu Başkanı olarak görev yapmıştır. Ayrıca aile mesleği olan pastacılık sektöründe de yıllarcca deneyim kazanmış ve dünyanın en iyi pastacılık okulu olarak tanınan Le Cordon Bleu Paris'den  diploma alarak, desinin başlattığı pastacılık işine katkı yapmış ve Cake'n Cake markasını yaratmıştır. Halen  gayrimenkul sektöründe faaliyyet gösteeren  Keller Williams Kuzey Kıbrıs'ta Takım Lideri olarak görev yapmaktadır.