alt

10. TKG programına Kırgızistan'dan katılan TEMİRLAN SARLKYBEK UULU  Eskişehir ziyareti öncesinde 22 Nisan 2018 Pazar günü İstanbul'da bulunduğu sırada, Karaköy Köprüsü üzerinde balık tutanları izledi.

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'den katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU  toplu yemek üretimi, mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. 

alt

10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU  İstanbul'un tarihi yarımadasının köprülerinden yürüyerek geçmeyi tercih ettiğinden, 28 Şubat 2018 Çarşamba günü İstanbul'da bulunduğu sırada da  aynı köprüyü ziyaret etmişti. 

TEMİRLAN SARLYKBEK UULU geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. Türk ortağı ile Kırgızistan'da beton üretim tesisi kurmuştur. Temsilcilik alarak, Bişkek'te  ev tekstili alanında Türkiye'nin önde gelen markası  "Özdilek" mağazası açmıştır.

alt

10. TKG programına Kosova'dan katılan ENİS ÇABRATİ (soldan 2.) eşi ile birlikte Motobike Fuarı ziyareti için geldiği İstanbul'da 21 Şubat 2018  Çarşamba  dostları ile Balıkçı Hasan Yeşilköy'de akşam yemeğinde buluştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Beypzarı  ve İstanbul'da düzenlenen 10.TKG  programı'na Kosova temsilcisi olarak katılan ENİS CABRATİ (solda), Prizren şehrinde otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan, servis istasyonu işleten  aile şirketi  Burak Otomotiv'de yönetici olarak görev yapmaktadır.