alt

6. TKG programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN (solda) kış mevsiminin son gününde, İstanbul'a bahar henüz yeni gelirken 28 Şubat 2018 Çarşamba akşamı, birlikte iş yaptığı dostları ile yemekli toplantıda görüştü.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından düzenlenen  6. TKG Programı'na Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet Grubun sahibir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincinin yanı sıra üzüm çekirdeginden soguk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum bugdayı ve üzüm cekirdeginden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.

alt

6. TKG programına Afganistan'dan katılan MUHİBULLAH VAHAB Edirne'yi  5 Mayıs 2018 Cumartesi günü ziyaret ederek, üniversite yıllarında yaşadığı kentin tarihi ve turistik bölgelerini yirmidört yıl sonra yeniden gezdi.

MUHİBULLAH VAHAB'ın Edirne ziyareti izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Afganistan'ın başkenti Kabil'den katılan  MUHİBULLAH VAHAB  Kefayat şirketler grubunun sahibidir. Enerji, inşaat, beyaz eşya, otelcilik ve taşımacılık işiyle uğraşıyor. sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Marketler zinciri sahibidir, ELF madeni  yağlarının Afganistan  genel bayisidir. Afganistan Türkiye  İş Konseyi üyesidir.

alt

6. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, İstanbul Milletvekili Fatma Benli ile evlenen arkadaşı Uğur Yalçın'ın 29 Mart 2018 Perşembe akşamı Ankara'da düzenlenen düğün törenine katıldı.

Yurt Gazetesinde yayınlanan düğün haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da  düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU,  Gazi Mağusa'da   tersane işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.