Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan  EDİS EMRE  Bolu İzzet Baysal  Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kurulan "Yaşayan Ayakkabı Müzesi"ne  sahibi olduğu şirketin ürettiği botlardan armağan etti.

2012 yılıında kurulan "Yaşayan Ayakkabı Müzesi" ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

18. TKG üyesi EDİS EMRE'nin  "Yaşayan Ayakkabı Müzesi" izlenimlerine ait fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linlkinden ulaşmak münmkündür.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan temsilcisi olarak katılan EDİS EMRE aile şirketi VES Ltd'nin genel müdürü olarak görev yapmakradır. Ayrıca, Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) Başkan Vekili ve Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Balkanlar Komitesi Başkan Yardımcısı olarak bölgeye hizmetlerini sürdürmektedir.