alt

17. TKG programına Almanya'dan katılan CEYLAN AYTUGAN (sağ başta)  ve arkadaşları ile birlitke 1 Mayıs 2018 Salı günü  Fürth kentinde düzenlenen şenlikte konser verdi.

Türk ve Almanlardan oluşan Quentensprung Orkestrası'nın kurucu üyesi olan CEYLAN AYTUGAN  (sağda)  grubun gitarisi olarak görev yapmaktadır.

alt

Almanya'da Nurnberg kentinde yaşayan  17. TKG üyesi CEYLAN AYTUGAN (arkada, sağpda)Almanya’da ve Türkiye’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Strabag AG ve Ed Zublin AG şirketlerini iştiraki olan  Demirtürk  şirketinin genel müdürü olarak görev yapaktadır. Türk Alman Ticaret Odası ve TİAD üyesidir.  

alt

17. TKG üyesi CEYLAN AYTUGAN (sağdan 2.)  ve arkadaşlarının 1 Mayıs 2018 tarihli konserine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi CEYLAN AYTUGAN'ın müzik çalışmaları hakkındaki haber TKG web sayfasında yayınlanmıştı. Söz konusu habere ulaşmak için  bu linkin ziyaret edlmesi gerekmektedir.