alt

17. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN SULAIMANOV arkadaşları ile birlikte 1 Mayıs 2018 Salı günü İstanbul'da Büyükada'yı ziyaret etti. 

alt

17. TKG üyes NURLAN SULAIMANOV Ada'nın  vazgeçilmezi olan fayton ve bisiklet turunun çekiciliğini değerlendirdi.

NURLAN SULAIMANOV'un Büyükada gezisine ait farklı footğraflarına  arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Biirliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca eşinin halı yıkama fabrikası vardır. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır.

alt

17. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN SULAIMANOV başkent Ankara'yı ziyaret ederek, 28 Nisan 2018 Cumartesi günü düzenlenen  Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Sandığı'nın Genel Kurul toplantısına katılmıştı.

Pazar günü iş  arkadaşları ile birliikte İstanbul'a giden NURLAN SULAIMANOV,   biir haftalık  bahar tatili  programı yaptı.

alt

17. TKG programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV, yaklaşık üç yıldır, Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği ve Vakfı'nın kurmuş olduğu sigorta şirketinin Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

NURLAN SULAIMANOV arkadaşımızı genel müdür olarak görev yaptığı şirketin, Kırgıızistan sigortacılık sektöründe 4. sıraya yükselmesi ve karlı bir kuruma dönüşmesindeki katkıları nedeniyle kutluyoruz.