18. TKG programına Sırbistan'ın  Sancak Bölgesi'ni temsilen katılan MUŞO TURKOVİÇ (soldan 6.)  Bayrampaşa Belediye Başkanı ATİLLA AYDINER'in (sağdan 3.)  20 Nisan 2018  Cuma günü gerçekleşen Novi Pazar ziyaretine eşlik etti.

18. TKG üyesi MUŞO TURKOVİÇ  24 Nisan 2018 Salı günü açılan Kemankeş Türk Okçuluğu Sergisi nedeniyle Türkiye'den giden konuklarla yakından ilgilendi.

18. TKG programına Sırbistan'ın  Novi Pazar şehrinden katılan MUŞO TURKOVİÇ (sağdan 2.) Sancak Spor Federasyonu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı üyesi  MUŞO TURKOVİÇ'e ülkelerimiz arasındaki kültürel ilişkilerin gelişmesine yaptığı gönüllü katkılar nedeniyle teşekkür ederiz.