alt

13. TKG programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ (soldan 2.) üniversiteler arası işbirliği kapsamında, "Mikro Ekonomi-Sokak Satıcıları" projesini  farklı platformlarda anlatmaya devam ediyor.

OSMAN SİRKECİ Mersin'de, 10 Nisan 2018 Salı günü, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen akademisyenlerin katılımıyla  düzenlenen '1. Uluslararası Roman Akademik Zirvesi'nne katıldı.   

lan F. Hancock Roman Araştırmaları Arşiv ve Kültür Merkezi, Sivil Düşün AB programı desteği ve Toros Üniversitesi İşbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam’ın yanı sıra Avrupa’nın çeşitli üniversitelerinde görev yapan çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Çukurova Expres internet gazetesidne yayınlanan zirve haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Millliyet Gazetesinde yayınlanan zirve haberine bu linkten ulaşmak  mümkündür.

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ  Roman Zirvesi'nin ardından  13 Nisan 2018  Cuma günü düzenlenen "Küresel Sokak Ekonomisi Projesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı"nda sumum yaptı. 

Malta, Giresun, Toros ve Mersin Üniversitesi işbirliği ile yürütülen "Global Street Economy" adlı uluslararası proje kapsamında tarfalar  çalıştaylar düüzneleyerekkagtkı yapmaya devamm ediyor. 

alt

13. TKG programı katılımcısı OSMAN SİRKECİ (soldan 3.)  Kırgızistan Manas Üniversitesi'ni ziiyaret ederek "Sokak ekonomisi " projesi hakkında bilgi sundu. 

alt

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ'nin Kırgızistan'ın başkenti Bişkek sokaklarında 22-24 Nisan 2018 tarihlleeri arasında, sokak satıcılarına yönelik gözlemlerine ait fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linklinden ulaşmak mümkündür.

alt

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ  Hindistan Seyyar Satıcılar Ulusal Konfederasyonunun Ulusal koordinatörü, 2015 Dünya Ekonomik Formu Sosyal Girişimcilik Ödülü sahibi Arbind Singh in davetlisi olarak, Delhi ve diğğer kentlerde incelemelerde bulunmak  ve gözlem yapmak üzere 27 Nisan 2018 tariihinde Hindistan'a gitti. 

1 Mayıs 2018  Salı günü gerçekleşen sokak satıcıları toplantısında konuşma yapan OSMAN SİRKECİ'nin Hindistan izlenimlerine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırkan özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır.  

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ konuk öğretim üyesi olarak 2017 yılında görev yaptığı Malta Üniversitesi ile Giresun Üniveristesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında "Sokak Satıcıları "(Mikron Girişimcilik)  konusunda  geliştirilen projede sorumluluk üstlenerek, "Sokak Ekonomisi Konferansı'nın  hazırlıklarını yürütmektedir.