alt

18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan MAMBET SADYROV (sol başta), SHAİLOBEK ASANOV (soldan 2.),  MİRBEK KAZANBAKOV  (sağdan 2.) ve ZAVURBEK TURMANİDZE (sağ başta) 26 Nisan 2018 Perşembe günü programdan sonra başlattıkları geleneksel buluşmalardan birini daha gerçekleştirdiler ve başkent Bişkek'te birlikte öğle yemeği yediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen ve Ankara Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerini kapsayan TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na 21 ülke ve 5 özerk bölgeden 46 katılımcı  davet edilmiştir.

alt

 MAMBET (MUHAMMED) SADYROV  (sağ başta), inşaat malzemesi satışı ve çekirdek paketleme işi yapan şirket sahibidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir.

MİRBEK KAZANBAKOV  (soldan 2.), PVC kapı ve pencere sistemleri ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.

alt 

18. TKG programına  Kırgızistan'dan katılan  arkadaşlarımızın zaman zaman biraraya gelerek, dostluklarını geliştirmelerini memnuniyetle karşılıyoruz. 

ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda), inşaat malzemesi üreten, gaz beton ve pare taş üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Genç İşadamları Derneği JİA üyesidir. 

SHAİLOBEK ASANOV (solda), yapı kimyasalları üreten ve Türkiye’den medikal malzeme ithalatı yapan şirket ortağı ve yöneticisidir.  Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği üyesidir.