alt

17. TKG programına Kırgızistan'dan katılan NURLAN SULAIMANOV (sağdan 2.), iş arkadaşı ile birlikte  27-29 Nisan 2018 tarihleri arasında başkent Ankara'yı ziyaret ederek, Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Sandığı'nın Genel Kurul toplantısına katıldı.

17. TKG programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV, yaklaşık üç yıldır, Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği ve Vakfı'nın kurmuş olduğu sigorta şirketinin Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

NURLAN SULAIMANOV arkadaşımızı genel müdür olarak görev yaptığı şirketin, Kırgıızistan sigortacılık sektöründe 4. sıraya yükselmesi ve karlı bir kuruma dönüşmesindeki katkıları nedeniyle kutluyoruz. 

alt

17. TKG üyesi NURLAN SULAIMANOV  (soldan 3.) ve iş arkadaşları ile birlikte 29 Nisan 2018 Pazar günü TOBB'un  yakınlarında bir kafede  buluşup, Kırgızistan TKG grubu üyelerinden yeni haberler  ve selamlar almaktan memnun olduk.  

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biirliği tarafından Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NURLAN SULAIMANOV (solda), sigorta şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Türkiye Mezunları Egemendik Derneği üyesidir. Ayrıca eşinin halı yıkama fabrikası vardır. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak  görev yapmaktadır.

alt

17. TKG üyesi NURLAN SULAIMANOV'a (solda) İstanbul yolculuğu öncesinde bizleri ziyaret ederek, TKG programı katılımcısı Egemendik Türkiyye Mezunları Derneği üyelerinin selamlarıını iletmesi nedeniyle teşekkür ederiz.