alt

19. TKG programına Ukrayna temsilcisi olara kataılan KAMAL MAMEDOV  Çimsa Çimento  şirketinin başarılı bayilerine ödül olarak düzenlemiş olduğu Karadağ ve Hırvatistan gezisine katıldı.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  19. TKG programı üyesi KAMAL MAMEDOV (önde)  24-27 Niisan taraihleri arasında düznelenen bayiler gezisinde çimento ticareti sektörünün öne gelen şirketlerinin sahiipleri ile tanışmaktan memnun oldu.

altz

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMEDOV (sağ başta), Ahıska Türküdür. İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktadır. Türkiye piyasasından satın aldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır.  Ayrıca otel ve lokanta işletmektedir, tuzrimle ilgilenmekedir. Konut inşaatı projesi yürütmektedir. Çocuklarının eğitimi için İstanbul'a yerleşmiştir. 

alt

19. TKG proggramı üyesi KAMAL MAMEDOV'un Karadağ ve Hırvatistan'ın sahil kentlerini kapsayan Balkanlar  gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.