alt

9. TKG programına Kazakistan'dan katılan ASKER PRİYEV  (sağdan 2.) ülkesindeki ulusal birllği güçlendirme çalışmalarına düzenli olarak katılarak, destek vermektedir.

alt

9. TKG üyesi ASKER PRİYEV (sol başta) Kazakistan Halklar Asamblesi 26. Olağan Kongresi hazırlıkları için arkadaşları ile birlikte yoğun bir tempoda görev yaptı. 

Kazakistan Halklar Asamblesi toplantısna yurt dışından katılan konuklardan sorumlu ev sahibi olarak, misafirlerin memnuniyetini sağlamak için özveriyle çalışan ASKER PRİYEV  ve arkadaşları Kzakaistan  Halklar Asamblesi 26. Olağan Kongresi'nin başarıyla sonuçlanmasına katkı sağladılar.

ASKER PRİYEV'in  Kazakistan Halklar Asamblesi hazırlık komitesi çalışmalarına ait farklı fotoğraflara arkadaşımızınn facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır. 

alt

Kazakistan  Halklar Asamblesi'nin genel kurul fotoğraflarına bu llinkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da  düzenlenen 9. TKG programına Kazakistan'ın başkenti Astana'dan katılan ASKER PİRİYEV (önde, ortada), Ahıska Türkleri Derneği'nin Astana  Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır  ve AHISKA Gazetesi'in Astana sorumlusudur. Astana'da Tengiri Otel'de yönetici olarak çalışmaktadır. Ahıska Türkleri ile ilgili tüm kültürel ve soyal girişimleri ve faaliyetleri gönüllü olarak yürütümektedir.

Kabar Haber Ajansının sayfasında yayınlanan asamble haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

9. TKG üyesi ASKER PRİYEV'in 2015 yılında gerçekleşen Kazakistan Halklar Asamblesi genel kuruluna katılımı TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmıştı.  Söz  konusu habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.