alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 2.) 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde MÜSİAD tarafından Almanya'da Hessen yakınlarında, Offenbach kentinde düzenlenen İnşaat Emlak Fuarı'nda stant kurarak, akıllı kilit sektöründe faaliyet gösteren ERBACHER+KOLB adlı şirketinin tanıtımını yaptı.

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Hessen şubesi, Offenbach’ta ilk kez düzenlenen ‘İnşaat ve Emlak Fuarı’na ev sahipliği yaptı. 65 Türk ve Alman şirketin katıldığı fuarın açılışını Frankfurt Başkonsolosu BURAK KARARTI, Hessen Milletvekilleri Heiko Kesseckert (CDU), Jörg Uwe Hahn (FDP), MÜSİAD Hessen Başkanı Musa Aydın ile birlikte yaptı. Fuar inşaat ve emlak sektörünün farklı bileşenlerini biraraya getirdi.

İnşaat ve emlak sektörünü bir araya getiren fuara 65 şirket katılarak, ürün ve hizmetlerini sergilemiştir.  Katılımcı şirketler ağırlıklı olarak Almanya'dan olmakla birlikte, Türkiye'den de bazı  sektör temsilcileri iştirak etmiştir. 

alt

TOBB tarafından  düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 3.) akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde  (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.  

8. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİİREK'in fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflarına  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Fuar açılışında konuşma yapan T.C. Frankfurt Başkonsolosu BURAK KARARTI (soldan 5.), "Almanya genelinde 100 binden fazla Türk kökenli şirketin yıllık cirosunun 55 milyar doları aştığını" ifade etti.  Bu şirketlerin yarım milyon insana istihdam sağladığını belirten Başkonsolos KARARTI, inşaat sektörünün çok önemli bir yeri olduğunu belirtti. 

Hürriyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı açılış haberine ulaşmak için bu linkiin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Haberler Com sitesinde yayınlanan fuar haberine bu linten ulaşmak mümkündür.

Die haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı açılış haberine ulaşmak için bu llinkin tıklanması yeterlidir.

Ekonomi Haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linki tıklayınız.

Emlakta Son Dakika sitesinde yayınlanan fuaarr haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Fuarla ilgilli  haber ve fotoğraflara ulaşmak için MÜSİAD Hessen Fuarının facebook sayfasına ait bu linkln tıklanması yeterli olacaktır.